مجفف معتق - Muscat Livestock

عروض حزم أكتوبر متاحة الآن

توصيل مجاني + 500 جرام لحم بقري نيوزيلندي مفروم مجانًا + 4 برجر أنجوس أسترالي مجانًا مع كل جثة تسوق الآن

AUS طازج أنجوس و AUS واجيو اللحم البقري يُسلم خلال ساعتين في مسقط.

إرجاع واستبدال مجاني 100% لأنك تستحق الأفضل فقط!

يتم التوصيل طازجًا خلال ساعتين في مسقط وصحار طوال أيام الأسبوع.

Oman's First:
Taste MLS Dry-
Aged Perfection

Introducing Dry-Aged meat for the first time
in Oman, where meat ages with flavor.

للطلبات الخاصة أو أي تخصيص في لحمتك، يرجى ذكر ذلك في الملاحظات في السلة.

THE DRY-AGED PROCESS

في مسقط للمواشي نحن نرتقي بهذا التقليد الخالد إلى المستوى التالي، مقدمين لك طعمًا لا مثيل له.
1_1_a3ef6ca7-98bf-44f1-a724-321f2afad35f

Days 0-7: The Promise

In the first week, dry-aged meat begins its transformation.
3_1_9b63e492-b4a4-4a97-bdbb-577798212b80

Days 8-14: Flavor building

Flavors intensify, with subtle nuttiness and sweetness.
5

Days 15-21: Culmination

Tender, intense, and a spectrum of flavors.
6

Days 25-40: Peak Flavor

اللحم جاهز - طري بشكل لا يصدق، مع نكهة لحم بقري مكثفة.
1_1_a3ef6ca7-98bf-44f1-a724-321f2afad35f

Days 0-7: The Promise

In the first week, dry-aged meat begins its transformation, like the opening chapter of a story.
3_1_9b63e492-b4a4-4a97-bdbb-577798212b80

Days 8-14: Flavor building

By the second week, the plot thickens. Flavors intensify, with subtle nuttiness and sweetness.
5

Days 15-21: Culmination

Around the third week, the story hits its peak. Tender, intense, and a spectrum of flavors.
6

Days 25-40: Peak Flavor

In the fourth week, the meat reaches its climax, incredibly tender, with intense beefiness.

LUXURY IN EVERY BITE

نحن نختار بعناية مجموعة واسعة من اللحوم عالية الجودة ونعمل على تعتيقها لمدة 30 - 90 يومًا لتطوير نكهة ذروية وملمس زبدي، مما يقدم لك تجربة حقيقية من المزرعة إلى المائدة لا مثيل لها. تسوق الآن!

For the first time in Oman: Explore Dry-Aged Perfection at MLS